U trendu

Naslovna strana za petak 23. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. juna najviše pišu o prijemu povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića i o saslušanju u policiji direktora Adria medija grupe i lista „Kurir“ Aleksandra Rodića.

ALO – „Vučević umesto Ane, Ružiću ekologija“, list piše o promenama u novoj Vladi. Pod naslovom „Žena i mig hoće da me ubiju“ o srpskom diplomati u Velikoj Britaniji Ognjenu Pribićeviću.

BLIC – Pod naslovom „Plaćenicima početna plata 2.200 dolara“ list objavljuje istraživanje gde i za koliko novca se bore profesionalni ratnici iz Srbije. „Svi detalji inauguracije“, o svečanom prijemu povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI – „U Vladi dva nova resora, Palma ostaje protiv Ane“, list piše o formiranju nove Vlade Srbije. „Zdravica kraj ćilima i mača Hajduk Veljka“, list piše o prijemu povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS – „Službe prate bez kontrole“, list piše o reakcijama na tvrdnje Vojno-bezbednosne agencije da ne poseduju informaciju o broju osoba o kojima se prikupljaju tajni podaci. „Prijem u Palati iza ograde“, o prijemu povodom stupanja na funkciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „U komisiji za doktorat Siniše Malog i stručnjak iz Slovenije“, o preispitivanju doktorata gradonačelnika Beograda.

INFORMER – „Rodić saslušan jer je novinarima pretio ubistvom“ – direktor Adria medija grupe i lista „Kurir“ Aleksandar Rodić juče saslušan u policiji. „Više od 20 Srba ratuje za Asada“ o navodina iz ruskih novina o srpskim dobrovoljcima koji ratuju na Bliskom istoku.

KURIR – „Vučić zloupotrebljava policiju – strahovlada“ o tome da je juče predsednik Adria medija grupe i lista „Kurir“ Aleksandar Rodić išao na saslušanje u policiju. Pod naslovima „Zoran Živković – Vučić boluje od patološke manije gonjenja“; „Sandra Rašković Ivić – Ko ne sluša SNS kreće progon“; „Dragan Šutanovac – Vučiću zvao si na ubisto novinara“ o tome kako, kako se navodi, „predsednik Srbije Aleksandar Vučić koristi policiju da bi ućutkali Kurir“.

POLITIKA – „Obnova pruge Beograd – Bar“, list piše o rekonstrukciji deonice barske pruge od Resnika do Valjeva, kao i niza železničkih stanica. „Prvi pomen u Srebrenici uz srpskog načelnika“, o 22. godišnjici zločina nad Bošnjacima. List piše i o prijemu povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića pod naslovom „6.000 zvanica“.

SRPSKI TELEGRAF – „Rodića saslušali zbog pretnje smrću urednicima“ – direktor Adria medija grupe i lista „Kurir“ Aleksandar Rodić saslušan u policiji. „Otkrivamo sve detalje Vučićeve inauguracije“ list piše o današnjem prijemu povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.