U trendu

Naslovne strane novina za ponedeljak, 13. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama pišu u ponedeljak o pobedi teniske reprezentacije Srbije u finalu ATP kupa, o dogadjajima u Crnoj Gori posle usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, najavi smanjenja cenzusa za ulazak u Skupštinu Srbije, kao i o umetničkoj ostavštini glumice Nede Arnerić, saslušanju osumnjičenog za mito jednog od čelnika Železnica Miroljuba Jevtića, koji je na saslušanju, prema pisanju nekih medija, pomenuo i ministarku Zoranu Mihajlović. 

ALO  –  „Zoranim muž peva u Tužilaštvu?!“, list piše o saslušanju Miroljuba Jevtića.

BLIC  –   „Srbija srušila Španiju u finalu ATP kupa“, o pobedi srpskih tenisera. List prenosi upozorenja stručnjaka: „Djaci najčešće mete dilera droge“.

VEČERNJE NOVOSTI  –   Povodom napisa da je direktor preduzeća Infrastrukture železnice koji je uhapšen pod sumnjom da je primao mito davao deo tog novca ministarki gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović, list prenosi njenu izjavu: „Nemam veze sa podmićivanjem“. O smrti glumice Nede Arnerić. list piše: „Uz velike želje u očima krila i veliku setu“.

DANAS  –  „Srbija je prvi pobednik ATP kupa“, o pobedi tenisera na takmičenju u Australiji. O peticiji za uvodjenje konkretnih mera protiv zagadjenja u Srbiji koju je pokrenula Inicijativa Ne davimo Beograd „Hiljade ljudi traži čist vazduh“. „SNS smanjuje cenzus zbog bojkota izbora“ o reagovanju opozicije i stavovima analitičara na najavu izmene izbornih zakona. O preminuloj glumici Nedi Arnerić list piše „Filmsko lice koje se voli i pamti“.

INFORMER  –   Pod naslovom „Neda je najzad našla mir“, list prenosi reči Dejana Karaklajića prvog muža Nede Arnerić.  „Zoranin muž je otimao milione“ – o saslušanju direktora Infrastruktura Železnica Srbije Miroljuba Jevtića.

KURIR  –  Pod naslovom „Srbija prvi teniski šampion sveta“ o trijumfu srpskih tenisera u Australiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Zoranu brane od apsa“, list piše o saslušanju osumnjičenog čelnika Železnica Miroljuba Jevtića.

POLITIKA  –  O pobedi srpskih tenisera na ATP kupu u Sidneju „Srbija šampion“. Intervju s ministarkom Zoranom Mihajlović list najavljuje pod naslovom „Nemam veze s optužbama zbog kojih je uhapšen Jevtić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.