U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 21. novembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za 21. novembar na naslovnim stranama pišu o snimku na kojem navodno ruski agent razmenjuje kese sa srpskim oficirom i o nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućenom Vojnobezbednosnoj agenciji (VBA) da ispita taj slučaj, o novom selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Igoru Kokoškovu i o drugim temama.

ALO  –  „Daj 5 000 evra ili ideš u gepek“ , list piše da je banda pokušala otmicu bivšeg fudbalera Crvene zvezde  Alekse  Terzića.

BLIC  –  „Država pokreće istragu afere ‘Ruski špijun'“, o nalogu Vučića da VBA ispita slučaj ruskog agenta i srpskog oficira. „Vraćam se u Srbiju, u svoju kuću“, o Igoru Kokoškovu koji je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Agenture urušavaju neutralnu Srbiju“, o snimku na kojem navodno ruski agent razmenjuje kese sa srpskim oficirom. „Igraće samo oni koji žele plavi dres“, o novom selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Kokoškovu.

DANAS  –  „Hapšenjem Obradovića potvrdjena priča o aferi Krušik“, intervju bugarske novinarke Dilijane Gajtandžijeve koja je prva objavila tvrdnje o nezakonitoj trgovini oružjem iz Srbije. „Poslanici DS-a osnivaju novu organizaciju?“, list piše da je odloženo formalno ujedinjenje Zajedno za Srbiju (ZZS) i Socijaldemokratske stranke (SDS) u veliku Demokratsku stranku koje je ranije bilo najavljeno za 15. decembar.

INFORMER  –  „‘Ruski špijuni’ guraju Srbe u NATO“, list piše da obaveštajna afera trese Srbiju. Pod naslovom „Kežman za lečenje druga dao 500.000 evra“, list piše o humanom gestu bivšeg fudbalera Matije Kežmana.

KURIR  –  Pod naslovom „Klao se u sudnici zbog Šarićevog naprijatelja“, list piše da je optuženi Zoran Jeličić naneo sebi povrede na sudjenju u Specijalnom sudu u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučića pljuju zbog slike sa psom“, o komentarima slike na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa psom, naposredeno nakon izlaska iz bolnice. „Ruski špijun plaćao generala?“, o špijunskoj aferi.

POLITIKA  –  „Optuženi za ubistvo isekao sebi vrat“, o povredama koje je sebi u sudnici naneo optuženi pripadnik „Valjevskog klana“ Zoran Jeličić. „Od Donbasa i Solzberija do Podgorice i Beograda“, o ruskom obaveštajcu koji na snimku razmenjuje kese sa srpskim oficirom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.