Nataša Jeremić: Plašim se da će mi neko podmetnuti drogu (video)

„Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim“, izjavila je Nataša Jeremić na vanrednoj konferenciji za medije.

Ona je izjavila da će o tome dalje pričati na sudu, a na pitanje da li će tužiti Srpsku naprednu stranku, njenog lidera Aleksandra Vučića ili Milenka Jovanova rekla je: „Ako se budem odlučila da tužim nekoga, biće to Vučić“.

Takođe, istakla je i da ne prihvata izvinjenje.

„Ajde sada da budemo iskreni, da li imamo sumnje da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja dolazi iz stranke? Kontroliše svaku reč iz 90 odsto medija, a kamoli reči koje dolaze iz njegove stranke“, navela je Jeremićeva.

Jeremićeva je navela i da je „zgrožena“, kao i da je „ovo prevazišlo svaku meru“.

„Aleksandar Vučić se jutros izvinio i govorio o pristojnoj Srbiji. Mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. Mislim da je zato potpuno van svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnoj Srbiji.“

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

„Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako“, dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza.

Pogledajte od 04. minuta.

Vanredna konferencija za medije – Nataša Jeremić

Vanredna konferencija za medije – Nataša Jeremić: Ne prihvatam njegovo izvinjenje.

Gepostet von Vuk Jeremić am Dienstag, 21. März 2017

„Sinoćnim saopštenjem su pokazali da su spremni na sve. Ja se sada plašim i pitam se šta je sledeće“, istakla je i dodala da će se o tužbi konsultovati sa advokatom.

Jeremićeva se potom zahvalila svima koji su došli, pre svega kolegama sa RTS „na hrabrosti, podršci i prijateljstvu“. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov u ponedeljak je izjavio da je „najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića“, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.