U trendu

Obradović (Dveri): Bolje da Vučić izloži francusko-nemački predlog u parlmentu nego u …

Na temu Kosova najbolje konsultacije bile bi na vanrednoj sednici Narodne skupštine, gde bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno izložio sadržaj francusko-nemačkog predloga, koji je u međuvremenu postao „evro – američki odnosno NATO predlog“, izjavio je danas predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.

Obradović je za agenciju Beta izjavio da je to „mnogo bolje nego pojedinačne konsultacije sa poslaničkim grupama van očiju javnosti – u predsedništvu“.

„Zato su poslaničke grupe NADA, Zavetnici i Dveri – Patriotski blok, danas zajednički zatražile održavanje hitne sednice parlamenta na kojoj bismo odbacili novi ultimatum sa Zapada. U tom pravcu planiramo i niz drugih zajedničkih obraćanja i aktivnosti naše četiri parlamentarne stranke u saradnji sa Pokretom za odbranu Kosova i Metohije na čelu sa Milošem Kovićem“, rekao je Obradović.

On je na pitanje da li bi se Dveri odazvale na Vučićev poziv na konsultacije odgovorio da, ukoliko ipak dobiju predlog za konsultacije kod Vučića mimo Narodne skupštine, „o tome će se izjasniti predsedništvo Dveri kad stigne konkretan poziv“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar