Obradović (Dveri): Nije slučajno što režimski mediji u Srbiji napadaju novu vlast u Crnoj Gori

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da „nije slučajno što režimski mediji u Srbiji napadaju novu vlast u Crnoj Gori i posebno mitropolita Amfilohija“ s obzirom na kako je rekao, prisnu prirodu političkih i poslovnih odnosa predsednika Srbije i Crne Gore, Aleksandra Vučića i Mila Djukanovića.

Obradović je u pisanoj izjavi naveo da mediji „pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića očajnički pokušavaju da spasu Mila Djukanovića i spreče iznošenje istine iz tajnih arhiva crnogorske službe bezbednosti o svemu onome što je pozadina političkog i poslovnog prijateljstva Vučića i Djukanovića“.

„Ono što još više plaši Srpsku naprednu stranku jeste da se crnogorski scenario ne prelije u Srbiju i da sledeći diktator koji mora da padne bude Milov politički brat blizanac i poslovni ortak Aleksandar Vučić“, naveo je Obradović a prenele Dveri.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da sa predsednikom Crne Gore Milom Djukanovićem nikada nije imao poslovne aranžmane kako je navodno tvrdio mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić.

Vučić je zamolio Krivokapića da „u najskorije vreme“ upozna javnost o svim elementima navodne saradnje sa Djukanovićem u „poslovnim varijantama“.

„Siguran sam da će doneti dokaze ili reći da je lagao. Pošto tih dokaza nema, moraće da prizna da je govorio neistine, mada to nije jedina neistina. Mnogo neistina o ulozi Srbije u Crnoj Gori pre toga je izneo i Djukanović“, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle obilaska Centra za osnovnu policijsku obuku u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.