U trendu

Obradović: Kad budem predsednik domaći privrednik i poljoprivednik biće u prvom planu

Kandidat Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije za predsednika države Boško Obradović poručio je danas da će domaći privrednik i poljoprivrednik biti u prvom planu kada on bude predsednik, a ne strane kompanije kao sada.

„Našu zemlju rasprodali su Arapima a na plodne vovodjanske parcele dovode prljave tehnologije i fabrike guma. Kada budem predsednik Srbije ovo više neće moći ovako, u prvi plan doći će domaći privrednik i poljoprivrednik, a strane kompanije moraće malo u drugi plan“, istakao je Obradović, koji je i predsednik Srpskog pokreta Dveri.

Kako je rekao, „sve što je domaće – domaći radnik, domaći poslodavac, domaći preduzetnik i poljoprivrednik biće na ceni, biće poštovani i zaštićeni“.

„U trenutku ogromne globalne neizvesnosti, naš jedini spas je domaća privreda i poljoprivreda. Mi ćemo sva sredstva usmeriti ka domaćoj poljoprivredi i privredi umesto sramnih 93,5 odsto koje SNS poklanja stranim investitorima“, napomenuo je Obadović.

Govoreći o poljoprivredi, Obradović je naglasio da je nju potpuno uništila vlast Srpske napredne stranke.

„Cene djubriva i goriva prvi put su dovele u pitanje ovogodišnju žetvu. Subvencije su najniže u Evropi. Stočarski fond je devastiran i poljoprivrednici masovno zatvaraju farme“, naveo je Obadović, preneo je Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)