U trendu

Omladina Narodne stranke pita ko otvara njihove pošiljke i po čijem nalogu

Omladina Narodne stranke saopštila je da su tokom jučerašnjeg dana preporučene pošiljke s promotivnim materijalom te stranke za akciju Omladine, koja nosi naziv „Reci ne Kosovu u Ujedinjenim nacijama“, na adrese aktivista širom Srbije, stigle otvorene.

Otvaranjem pošiljki učinjeno je krivično delo za koje zakon propisuje kaznu zatvora do dve odnosno tri godine, ukoliko se radi o službenom licu, navedeno je u današnjem saopštenju.

Zbog situacije u kojoj se nalazi društvo i država, Omladina Narodne stranke neće krivično goniti neposredne izvršioce, ali su kazali da su sigurni da je to učinjeno po nalogu nekoga iz redova vlasti.

„Apelujemo i upozoravamo vlast da ne čini slične prestupe, jer će nakon pada režima Aleksandra Vučića svačije zlodelo i kršenje zakona izaći na videlo i biti sankcionisano. Kukavičkim potezom otvaranja pošiljki Narodne stranke nisu uspeli da nas zaplaše i na taj način spreče dalje aktivnosti, već su uspeli da ogole svoju diktaturu i strah od gubitka vlasti koja ih uskoro očekuje“, saopštila je Omladina Narodne stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar