U trendu

Oslobodjenje: Vučić spinuje o Crnoj Gori kad se saznalo za veze mafijaških klanova i SNS

Lider pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „spinuje o Crnoj Gori“ u danima kad su, po njegovim rečima, izašle na videlo veze crnogorskih kriminalnih klanova sa Srpskom naprednom strankom. 

Odbacio je kao „gnusnu laž“ Vučićevu tvrdnju da je „saveznik“ crnogorskog predsednika Mila Djukanovića. 

Djordjević je naveo da ga je Vučić u sinoćnoj emisiji na televiziji Pink doveo u vezu sa Djukanovićem na osnovu fotografije snimljene 2006. godine na Cetinju povodom dodele ruskog Ordena Andreja Prvozvanog tadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.  

„Na originalnoj fotografiji upravo mitropolit Amfilohije sedi sa desne strane od Djukanovića, što je ovde tendenciozno isečeno“, naveo je Djordjević povodom fotografije na kojoj je u blizini crnogorskog predsednika.

Dodao je da Vučić „sa režimom Mila Djukanovića održava brojne političke, poslovne i kriminalne veze“.

„Uostalom, Beba Popović im je zajednički savetnik. Upravo je Vučić na sve načine pokušao da opstruira formiranje nove vlade u Crnoj Gori i da spase svog partnera Djukanovića. Zajedno su vodili koordinisanu kampanju protiv pokojnog mitropolita Amfilohija, a isto sada čine sa episkopom Joanikijem“, naveo je predsednik pokreta Oslobodjenje. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar