U trendu

Šapić: Na sledeće izbore izaći ćemo sa najjačom formacijom koju imamo

Nedavno izabrani potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandara Šapić izjavio je za današnju „Politiku“ da će SNS na sledeće izbore „izaći s najjačom formacijom koju imaju“.

„Ponudićemo najbolja i najsnažnija personalna rešenja za svako odgovorno mesto u državi pa i za mesto gradonačelnika Beograda. Da li ću to biti ja ili neko drugi, odlučićemo kad za to dodje vreme“, kazao je Šapić.

On je ocenio da mu način na koji su Srpski patriotski savez dočekali najviši organi SNS-a prilikom ujedinjenja, daje za pravo da veruje da je ulazak u tu stranku protekao u pozitivnoj atmosferi.

„Činjenica je da nijedan od 169 opštinskih odbora SNS-a, koji su se izjašnjavali o radu stranačkih funkcionera, nije imao zamerku na proces našeg ujedinjenja“, rekao je novi potpredsednik SNS-a.

On je kazao da je atmosfera na nedavnoj sednici Glavnog odbora SNS bila „dobra, iskrena, radna“ i da je njegov utisak da su i ostali razumeli da jedino suočavanjem s problemima može da se izadje iz njih.

Upitan da prokomentariše ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora SNS, Šapić je rekao da ne bi bilo ljudski s njegove strane da komentariše situacije u vezi sa periodom dok nije bio deo organizacije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.