U trendu

SNS: Vuk Jeremić nas ne interesuje

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je u ime SNS da je „histerija“ predsedničkog kandidata Vuka Jeremića „potpuno razumljiva jer nikoga u Srbiji ne zanimaju laži koje on svakog dana izgovara“, a Aleksandar Vučić ga uopšte i ne pominje jer je „potpuno nebitan“.

Jeremićev tim je danas saopštio da se premijer Vučić ne usudjuje da izadje na TV-duel Jeremiću i da „objasni gradjanima kako to da on nije odgovoran što je javni dug Srbije uvećan, što je Srbija postala zemlja obespravljene radne snage, koja nosi pelene i kleči, što se mladi iseljavaju“, već da je za sve to odgovoran Jeremić.

SNS je u odgovoru poručila Jeremiću da on „nije predmet interesovanja ni Srpske napredne stranke, niti gradjana Srbije, jer oni odlično pamte rezultate ovog Tadićevog potrčka  –  pola miliona zatvorenih radnih mesta, prazne fabrike, gladne radnike, bedu, beznadje…“.

Orlić je ocenio da gradjani odlično vide da je Jeremiću „Srbija rezervna klupa“, a da mu je „jedina politika širenje laži i mržnje prema ljudima koji vole svoju zemlju“, koji se za nju „svakog dana bore i koji je oporavljaju od posledica štetočinske politike DS“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar