U trendu

Stamatović: Nema izbora dok se Vučić ne izjasni o Kosovu, RS i Rusiji

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas sve opozicione stranke da bojkotuju izbore za Skupštinu grada Beograda ako ne budu ispunjeni uslovi koji obezbedjuju regularnost izbornog pocesa.

Stamatović je u saopštenju naveo da je, osim zabrane TV Pink i „uljudjivanja RTS-a“, neophodno da Vučić pre početka kampanje obelodani „svoju odluku o izdaji Kosova koju najavljuje za kraj mart“, da prizna šta je za njega prioritet Republika Srpska ili BiH i da odobri diplomatski imunitet Srpsko-ruskom humanitarnom centru u Nišu.

On je upozorio Sinod i Sabor Srpske pravoslavne crkve da je dalje ignorisanje stava vernika i većeg dela sveštenstva o nužnosti vraćanja sedišta SPC u Pećku patrijaršiju, „direktno mešanje u izborni proces na strani Vučića i otvorena kolaboracije Crkve u izdaji same sebe, odnosno Kosova i Metohije“.

(Beta)

2 komentara
  1. Jovan

    Danasnje precutkivanje u svim medijima 177 potpisnika Apela za odbranu Kosova i Metohije – episkopa, akademika, profesora univerziteta, pisaca, umetnika, javnih ličnosti“, govori o vlastima Srbije i pokazuje kako one vide unutrašnji dijalog o Kosovu.

  2. dzordz

    bas fino. g.Milan Stamatović bi mogao malo da da svoj stav o privredi srbije, i odnosima tajkuna i zaposlenih. jer, on bi da brani drzavu!? ok, brani je tamo gde su gradjani. lako je pricati o velikim temama. zna li koliko koji tajkun ima para, a koliko ima zaposlenih? idi bre g.Milane Stamatoviću, naivan si ko francuska sobarica.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike