najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stefanović: Apsolutno treba preduzeti nešto povodom teksta u Tabloidu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da „apsolutno nešto“ mora da se preduzme povodom teksta u magazinu „Tabloid“, u kome se navodno preti ubistvom premijeru Aleksandru Vučiću, ali i da će MUP sačekati reakciju Tužilaštva.

Magazin „Tabloid“ objavio je na naslovnoj strani poslednjeg broja sliku premijera, praćenu naslovom „Samo snajper Srbiju spašava“.

„Nadam se da za njih ovo nije sloboda govora i medija. Ne mislim da je u Srbiji bilo napada na novinare. Ako hoćete da imate politički stav, onda niste objektivan novinar, već društveno-politički radnik i to je u redu. Ali kako je onda moguće da ja nemam pravo na mišljenje, ne mislim da je to normalno“, kazao je Stefanović gostujući na televiziji Pink.

Komentarišući odluku reprezentativnog Policijskog sindikata da članovi njegovog Upravnog odbora odustanu od najavljenog štrajka gladju zbog nezadovoljstva stanjem u policiji, ministar je kazao da će tokom naredne nedelje održati nove sastanke na kojima će biti reči o primedbama sindikata na novi zakon o policiji.

„Razgovarao sam i sa predstavnicima drugog reprezentativnog sindikata o tome šta je moguće uraditi na poboljšanju položaju zaposlenih u policiji, kako povećati gotovost, kako omogućiti da budu adekvatno nagradjeni u skladu sa teškim poslom koji obavljaju“, rekao je Stefanović.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike