U trendu

Veselinović: Vesićev prijatelj zastupa čelnike javnih preduzeća u svim sporovima

Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović izjavio je danas da advokat Nemanja Aleksić, koji je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću ustupio vozilo za „pokretnu kancelariju“, zastupa čelnike javnih komualnih preduzeća u Beogradu u svim sporovima.

Vesić je ranije izjavio da mu je vozilo koje koristi kao kancelariju i njime obilazi prigradska mesta ustupio njegov prijatelj, advokat Aleksić, i da gradjane ne košta ništa.

Veselinović je u saopštenju naveo da to vozilo Beogradjane „košta papreno“ jer, kako tvrdi, većinu rukovodilaca javnih preduzeća koji podnose tužbe protiv „svih onih koji ih kritikuju i govore o zloupotrebama i pljačkanju gradjana kroz sumnjive tendere“ zastupa advokatska kancelarija Aleksića.

„Upravo juče sam imao jedno takvo pripremno ročište po tužbi koju je protiv mene podneo Goran Vesić. I gle čuda, njega su upravo zastupali advokati kancelarije Aleksić, prijatelja koji mu je navodno ustupio kamper besplatno da se vozika po Beogradu i promoviše sebe“, rekao je Veselinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.