najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vučić: Nije protest zbog tri barake nego zbog mene

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da se pokazalo da je bio u pravu kada je tvrdio da protest Inicijative „Ne (da)vimo Beograd“ nije organizovan zbog, kako se izrazio, rušenja „tri nelegalne barake“ u beogradskoj četvrti Savamala, nego da je od početka bio usmeren protiv njega.

„Pozivam one koji su ulagali novac (u organizaciju protesta) da ulože više, šest puta više, jer ovo nije dovoljno. Ovo je malo, šira su moja ledja, neka ulože više da bi više para ostalo u Srbiji. To na kraju završi u (tržnim centrima) Delta sitiju i Ušću, kako god okrenete, i to dobro dodje. Mi to prikupimo i možemo da uložimo u povećanje plata i penzija… Oni neka ruše a mi ćemo da gradimo… Inače sam fasciniran njihovom snagom“, rekao je Vučić.

Komentarišući jučerašnji protest u Beogradu, šesti koji su organizovali gradjani nezadovoljni zbog rušenja u Savamali, Vučić je ocenio da je posebno zadovoljan jer se pokazalo da je on od početka bio u pravu kada je govorio da nema nikakve veze s rušenjem nezakonito izgradjenih objekata.

„Ja sam to znao i, kao što vidite, nasmejan to pratim. To je njihovo demokratsko pravo“, rekao je Vučić novinarima posle otvaranja turske fabrike Tibet moda kod Ćuprije i dodao da to pokazuje demokratsko lice Srbije zbog čega je zadovoljan.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike