U trendu

Zdrava Srbija i udruženje građana 'Do pobede' potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na …

Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović i predsednik trsteničkog Udruženja građana „Do pobede“ Zoran Vukčević potpisali su na Zlatiboru sporazum o saradnji i zajedničkom nastupu na izborima, saopšteno je danas.

Iz Zdrave Srbije su naveli da se time „proširuje front građana kojima je Srbija uvek na prvom mestu“.
„Svima je jasno da se u vremenu globalne povezanosti ne može živeti izvan sveta, ali svima jasno i glasno poručujemo da će nam interesi građana Srbije i jedine naše otadžbine biti najvažniji prilikom donošenja bilo kakvih odluka od kojih zavisi opstanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima. Samo realnim razvojem svih privrednih potencijala, Srbija i svi njeni građani mogu da idu napred i od tog puta nećemo nikada odustati“ izjavio je Stamatović.

Predsednik Udruženja „Do pobede“ Zoran Vukčević je prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma rekao „da je u Zdravoj Srbiji i predsedniku Stamatoviću prepoznao prave srpske domaćine koji su od Čajetine i Zlatibora uspeli da za kratko vreme naprave regiju u kojoj se konstantno povećava broj građana koji su tu rešili da grade svoju i budućnost svojih porodica“.

„Nešto slično i mi pokušavamo u Trsteniku, a nadamo se da ćemo sa Zdravom Srbijom taj pelcer proširiti širom Srbije, da preokrenemo puteve naših građana“, rekao je Vukčević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar