U trendu

Žestoko se izblamirao: Haradinaj najnovija žrtva ruskih komičara

Na meti ruskih radijskih voditelja, Vladimira „Vovana“ Kuznjecova i Alekseja „Leksusa“ Stoliarova, našao se i premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj i to zbog tvita u kojem je poželeo svom „prijatelju Petru Porošenku i njegovom budućem premijeru Vovanu Leksusovu sve najbolje i pobedu u drugom krugu izbora u nedelju“.

Post je potom obrisan sa naloga, najverovatnije pošto je neko shvatio da je „Vovan Leksusov“ samo spoj nadimaka komičara, ali i ne dovoljno brzo jer su ga drugi korisnici slikali i širili putem interneta.

Ovim povodom na Tviteru se oglasio i britanski novinar Šon Voker, navodeći da su Vovan i Leksus verovatno pozvali Haradinaja predstavivši se kao ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

„Kako političari i dalje padaju na to“, zapitao se Voker.

On navodi da će verovatno uskoro biti objavljen i audio snimak njihovog poslednjeg poziva, prenosi Blic.

Britanski novinar i stručnjak za istočnu Evropu Grejam Filips našalio se u vezi sa obrisanim tvitom, sugerišući da je Haradinaj mogao lako da proveri da li ga neko „troluje“.

Filips je naveo da je Haradinaj to lako mogao da utvrdi samo da je proteklih nekoliko godina pratio vesti, guglovao „Vovan Leksusov“, ili pitao nekog od saradnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar