U trendu

Astronomske cene doručka na Hvaru: Zar tost i jaja koštaju ovoliko? (foto)

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije.

Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put,zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru.

Gepostet von Vesna Kljajić am Sonntag, 21. Juli 2019

– Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru – napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene najobičnijeg doručka koji se poslužuje od 8 do 12 sati zaista su neverovatne. Za obrok treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 1.750 dinara), a za te pare možete pojesti omlet sa šparglom. Za musli na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (1.900 dinara), a toliko košta tost. Jaja Benedict u ovom restoranu naskuplja su stavka za meniju za doručak, a platićete ih čak 180 kuna (akoro 2.900 dinara).

Kako je navedeno promotivni bilbord, uz svaki doručak gosti dobijaju sveži sok od narandže i kafa.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Fejsbuku, većina je osuđivala ove cene, mada je bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Silvestera Stalonea ,i Džon Bon Džovija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)