U trendu

Devojka iz automobila koji je usmrtio glumca: Znala sam da nema vozačku

U subotu uveče na pešačkom prelazu u Osijeku 22-godišnjak je „terencem“ naleteo na osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića koji je od posledica udara na Božić preminuo. Vozač koji je usmrtio Bogdanovića nije imao vozačku dozvolu i pobegao je sa mesta nesreće ne obavestivši policiju o tome.

Prema saznanjima lita 24 sata, vozač je 22-godišnji Branislav Smiljanić iz Tenje, a njegov otac je zaposlen u osječkoj policiji. U trenutku nesreće s 22-godišnjakom u automobili je bila njegova 18-godišnja devojka i još dvoje putnika. Devojka je znala da njen dečko nema položen vozački ispit, a za pomenuti list je kratko rekla:

– Naravno da mi je žao zbog nesreće. Moglo se desiti svakome. Moglo se desiti i osobi koja ima deset vozačkih – odgovorila je novinarima 24 sata, ali je kasnije počela da ih vređa i preti.

Prema riječima prijatelja ovog mladića, Branislav voli automobile i ovo mu nije prva saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao. Sudija istrage Županijskog suda u Osijeku prihvatio je predlog opštinskog državnog tužilaštva i osumnjičenom odredio istražni zatvor – stoji u saopštenju Opštinskog državnog tužilapštva u Osijeku, objavljenom u  utorak.

Četiri dana nakon nesreće lekari su savetovali porodicu da se Aleksandru isključe aparati, što su njenovi najbliži i učinili, a njegove organe odlučili su da doniraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.