U trendu

Dodik: Nikada se nisam sastao sa Pacolijem

BANJALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik demantovao je tvrdnje ministra spoljnih poslova BiH i potpredsednika PDP-a Igora Crnatka, da se sastao sa Bedžetom Pacolijem.

Crnadak je prethodno izjavio da je Dodik dočekao Pacolija na aerodromu, kada je on zadnji put bio u Banjaluci, imao sa njim poslovni sastanak, i nakon toga druženje nastavio u kafani.

Dodik je te tvrdnje nazvao Crnadakovim „lažima i spekulacijama“, i pozvao ga da kaže kada je to bilo i gde, prenosi RTRS.

„Ništa neobično da Crnadak laže. Hoću da kažem da nikada u životu nisam sreo Pacolija, niti bilo gde, niti u Banjaluci. Nemam pojma da je ikada bio u Banjaluci. Mislim da se radi o jednoj potpuno izmišljenoj spekulaciji svojstvenoj Igoru Crnadaku i njegovom neuspehu da vodi ozbiljnu politiku, pa je skrenuo i krenuo da ponovo špekuliše i izmišlja“, rekao je u ponedeljak Dodik.

Kako je rekao, jedina istina je da je Crnadak pozvao Pacolija u Banjaluku, koja ne priznaje samoproglašeno Kosovo.

„Time želi da zada jos jedan udarac Banjaluci, koja ne priznaje samoproglašeno Kosovo i za koju je Pacoli nepoželjna osoba u tom smislu“, rekao je Dodik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.