U trendu

„Dođite, dobri ljudi“: Herceg Novi nudi besplatna letovanja

Herceg Novi zove turiste da se prijave za besplatno letovanje koje ovaj grad organizuje u saradnji s lokalnim hotelima. Prvi dobitnici biće izvučeni 6. juna.

Turistička organizacija Herceg Novog organizuje akciju pod nazivom „Herceg Novi te zove“, kojom poziva „sve dobre ljude, bez obzira na njihovu nacionalnost, veru i druge različitosti, da kao i do sada letuju u Herceg Novom i uživaju u moru i suncu“, prenosi portal „Nova“.

Domaćini iz Herceg Novog uključuju se u akciju šerovanjem poziva na svojim društvenim mrežama, a među njima su i poznati Novljani – Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i Rambo Amadeus.

Potencijalni gosti pozvani su za početak na sajt „Herceg Novi te zove“, gde mogu da se prijave i dobiju mogućnost da osvoje jedno od besplatnih letovanja u ovom gradu.

„Kroz nekoliko dana (6. juna) ćemo na Instagram nalogu izvući prve dobitnike, koji će dobiti besplatan smještaj u hercegnovskim hotelima, na bazi punog pansiona, za čitavu porodicu (2+2)“, najavljuju iz Turističke organizacije Herceg Novog.

„Kroz prvih nekoliko sati kampanje smo dobili više od 2.000 prijava (8.000 gostiju), a taj broj iz sata u sat vrtoglavo raste. To nas je natjeralo da dodatno komuniciramo sa svim hotelima i vlasnicima privatnih smještaja, koji su voljni da se priključe akciji i da što veći broj ljudi ugostimo u našem gradu. Nadamo se pozitivnom odgovoru i lijepim vijestima povodom toga“.

Jedan od retkih koji se javno usprotivio odluci tamošnje vlade da selektivno otvori granice, i da one i dalje budu zatvorene za građane Srbije i Republike Srpske, bio je predsednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić. On je odmah pozvao Srbe da dođu u što većem broju u Herceg Novi, poručujući da su tamo „uvek dobrodošli“, kao i da „ne nasedaju na provokacije iz Podgorice“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.