U trendu

Globalni levičarski terorizam je preko DPS stigao i u Crnu Goru

PODGORICA – Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević tvrdi da su protesti na Cetinju organizovani po modelu ANTIFE i da ih je platio američki milijarder i liberalni aktivista Džordž Soroš.

„To je model: gume, molotovljevi kokteli, autonomna radio veza, isturanje žena, gas maske, suzavac, marame preko lica, kapuljače i nepoznati organizatori. Očigledno je da je DPS preko svojih veza u neokominterni i globalističkim ekstremnim levičarskim krugovima, angažovao instruktore ANTIFE. Istraga bi morala ići u tom pravcu kad je i nabavka suzavaca, dimnih šok bombi i specijalne opreme koju su koristili demonstranti, a koja nije iz redovnog arsenala naše policije i vojske“, naveo je Medojevića, prenosi podgorički Dan.

Poznato je, ističe, da globalni bankarski fašisti izdašno finansiraji ovu teroristicku organizaciju.

Medojević kaže da ANB nije profesionalno odradio svoj posao i ispratio aktivnosti ANTIFE u Crnoj Gori.

„Radi se o veoma opasnoj ekstremističkoj levičarskoj organiziciji specijalizovanoj za ulicne gerilske akcije, nasil?e i terorom po gradovima. Dobro su obučeni, opreml?eni specijalizovanom optemom i dobro plaćeni od Soroša i ostalih globalnih bankara duboke države“, naveo je Medojević.

On je rekao da je ANB morao da pravovremeno registruje dolazak instruktora ANTIFE, njihove veze sa DPS- om kontakte na terenu, kampove za obuku i da sazna njihove planove za proteste na Cetinju. Očigledno je da je zavera duboko zahvatila citav bezbednosni sektor i da DPS i dal?e ima svoje l?ude na važnim pozicijama koji opstruišu akcije bezbednosnih službi i vlade i izvršavaju naloge Mila Đukanovića, Veselina Veljovića i ostalih“rekao je Medojević i dodao:

„Očigledno je da se DPS opredelio za ekstremističko delovanje i da je za te potrebe obučio i pripremio jedan manji broj ljudi. Jasno je da se DPS suočio sa gubitkom podrške birača i da je prešao na esktremizam i terorizam. DPS sada želi da do svojih političkih ciljeva dođe nasiljem, što ga svrstava u nelegalne i belegitimne političke organizacije koje, u skladu sa Ustavom i zakonima, treba zabraniti. Globalni levičarski terorizam je preko DPS stigao i u Crnu Goru“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.