U trendu

Hrvatska sramota: Vatrogasci koji se danima bore sa vatrenom stihijom, dobili namirnice kojima je rok istekao 2014. (foto)

Hrvatski vatrogasci koji se danima i nedeljama bore sa vatrenom stihijom na mnogim požarištima širom zemlje dobili su lanč pakete sa namirnicama kojima je rok istekao u decembru 2014.

Vest o tome je naišla na veoma negativne reakcije javnosti, posebno na društvenim mrežama na kojima su distribuirane i fotografije kao dokazni materijal, a pod naslovom „Svet to mora da vidi“.

Zvaničnim saopštenjem se potom oglasila Podravka u pokušaju da objasni da je u konkretnom slučaju reč o paketima proizvoda koji su tokom maja i juna 2014. isporučeni po narudžbini Ministarstva privrede, za potrebe Robnih zaliha, a kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji.

Poslao član Nije li ovo previse jadno da vatrogasci koji se po 2 dana bez hrane bore s pozarom na mjestima udaljenim od…

Gepostet von Vatrogasci – Oni su naši Heroji am Mittwoch, 23. August 2017

Podravka, objašnjava, da nakon isporuke proizvoda naručiocima ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu dalju distribuciju i upotrebu, preneo je zagrebački Večernji list.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.