Najbizarniji oglas za posao prodavačice na trafici (foto)

Na društvenim mrežama objavljen je navodni oglas za posao prodavačice u jednoj firmi u Crnoj Gori. Neobičnih zahteva je mnogo, ali se jedan izdvaja kao potpuno sulud – kandidatkinja mora da dobro vlada i borilačkim veštinama.

U oglasu, koji navodno potiče iz jedne podgoričke firme, navodi se da se traže radnice za mesto prodavača u trafikama, a pored zahteva da kandidatkinje budu spremne da rade na apsolutno svaki praznik, da od notara donesu potvrdu da nisu članice sindikata, da im je okej da se kuvaju u trafici pošto je klima dotrajala (i to da potvrdi lekar, da kandidatkinja ne boluje od hipertermije!), i da nemaju porodicu zbog koje bi mogle da zanemare važne poslovne obaveze, izdvaja se deo o borilačkim veštinama.

Kandidatkinja, dakle, pod obavezno mora da vlada nekom borilačkom veštinom pošto po završetku radnog dana treba da ode u banku i preda pazar, pa da bi mogla da zaštiti pazar ako je neko napadne, prenosi Nova.rs.

Pretragom na Guglu sada nije moguće pronaći ovaj oglas i jedino čemu se svaka žena nadati je da je reč o neslanoj šali. Jer, ako nije, Rokšped bi trebalo da bude u ozbiljnom problemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.