U trendu

Neverovatan pokušaj šverca u CG: Na školskom brodu „Jadran“ pronađeno 50 kg kokaina

Brod „Jadran“ trebalo je da jutros isplovi zbog realizacije praktične obuke studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora, ali je Vojna policija pronašla narkotike.

U unutrašnjosti školskog broda “Jadran“, čija je matična baza Tivat, u petak je Vojna policija pronašla više 50 kilograma kokaina!

Na osnovu operativnih radnji ovlašćenih službenih lica Odeljenja za vojno obaveštajne i bezbednosne poslove, došlo se do saznanja da određene kriminalne grupe imaju nameru da iskoriste krstarenje školskog broda „Jadran“, koje je bilo planirano za danas, za sprovođenje kriminalnih aktivnosti, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Crne Gore.

Kako je navedeno, za danas je bila planirana realizacija praktične obuke studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora, a u okviru dosadašnje saradnje Ministarstva odbrane i Univerziteta Crne Gore.

„Ceneći gorenavedeno, u ranim jutarnjim časovima vojna policija je izvršila pregled i pretres školskog broda ’Jadran‘, pri čemu je pronađeno više desetina kilograma materije za koju se sumnja da je psihoaktivna supstanca. O navedenom su obavešteni Uprava policije i nadležno tužilaštvo. Pripadnici Uprave policije i Vojne policije, po nalogu ovlašćenog tužioca, sprovode mere i radnje u cilju otkrivanja i procesuiranja počinilaca ovog krivičnog dela“, dodaje se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Brod „Jadran“ je trebalo da u 11 sati isplovi na petnaestodnevnu plovidbu na ruti Tivat–Istanbul–Pirej, ali se studenti Pomorskog fakulteta još nisu ukrcali, a prema pisanju medija, na dvonedeljno putovanje krenuće sutra.

2 komentara
  1. Anonimni

    Čista pedagogija. Čista 10 ka. Iz prve treba naučiti učenike suštini .

  2. Anonimni

    Opa 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike