U trendu

Ovo hrvatsko ostrvo proglašeno je za najlepše u Evropi

Magazin Condé Nast Traveller objavio je da je listu najlepših svetskih destinacija u čijem izboru je ulestvovalo čak 600.000 registrovanih čitalaca, a najlepšim ostrvom u Evropi proglašen je Hvar.

Izbor najlepših destinacija Condé Nast Traveller pokrenuo je pre 21 godinu, a ove godine birale su se i lokacije u Americi.

Druga ostrva koji su se istakla lepotom su Hilton Hed u SAD-u, Portoriko, filipinski Borakaj, australijski arhipelag Vitsandej, Maldivi i kanadski Kejp Breton.

Najlepši grad na svetu je Čarlston u Južnoj Karolini (SAD), a najlepša zemlja je Indonezija.

Najbolji spa na svetu je Ananda u Utarakandu u Indiji, a najlepšu vožnju vozom doživećete Belmond Andean Explorerom u Južnoj Americi.

Najbolji skijaški centar je Gštad u Švajcarskoj a najlepši aerodrom na svetu je Singapurski.

6 komentara
 1. REBEKA

  Slazem se,da je ostrvo Hvar najlepse,mozda i na citavom svetu.Ali ne samo ovo ostrvo.Cela hrvatska obala,sa predivnim Jadranskim morem,neuporedivo su najlepsi.Ni jedna obala bilo kog poznatog turistickog mesta,bilo koje zemlje,nemaju taj divni vazduh pun slatkog mirisa mediteranske mesavine raznog drveca i cveca.Jednom recju, Hrvatska je pravi turisticki raj,za ljude koji imaju rafinirani ukus za prirodnu lepotu.

 2. Anonimni

  Najlepse na Svetu.Cula sam iz mnogih izvora i verujem da jeste.

 3. Anonimni

  Najlepše ostrvo je definitivno Mljet (Mlit). More se uliva u samo ostrvo i formira dva „jezera“, veliko i malo, sa ostrvcetom na velikom jezeru na kojem je izgrađen samostan. Čudo prirode…

  1. Anonimni

   Potpisujem za Mljet…

 4. Anonimni

  Naslov ne odgovara tekstu. Ako su učestvovala sva ostrva sveta, onda je Hvar najlepši na svetu a ne samo u Evropi.

 5. Antisa

  A to se znalo tisucima godinama a jeb .s drzavu koja mora nema.

Napišite komentar