U trendu

Ovo je otac koji je sinoć u Zagrebu udavio svoje troje dece (foto)

Nezapamćen zločin dogodio se tokom noći u predgrađu Zagreba, kada je otac udavio svoje troje male dece, a zatim pokušao samoubistvo.

Harald Kopic je Austrijanac iz Beča koji je živeo i radio u Zagrebu. U glavnom gradu Hrvatske je imao i kompanije, a tokom svoje karijere radio je za više velikih kompanija kao konsultant i pregovarač. Većinom se bavio finansijama.

Po podacima koji se mogu pronaći na internetu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora i 5 godina kao vođa međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, 7 godina je radio na vodećim pozicijama u kompaniji Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u kompanijama Alcatel Austria i AKG Acoustics.

Titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vođstvo, stekao je na univerzitetu Donau-Universität Krems.

Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Fejsu, zadnjih godinu i po poslovno mu nije išlo. Napisao je da mu ništa nije uspevalo i da je ostao bez novca.

Iz poruke se može videti da je razveden i da ima devojku, a u jednom od ranijih statusa spominjao je i verenicu.

S bivšom suprugom Dajanom je imao troje dece koja su s njim provodila vikend. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije svoje dece.

Pre par godina jedva preživeo

U proleće ove godine objavio je da slavi drugi prvi rođendan. Napisao je da je pet nedelja proveo u bolnici i da je bio vrlo blizu smrti i da je tada naučio ko su mu pravi prijatelji i partneri, a ko se samo pretvarao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar