U trendu

Pupovac će tužiti Hrvatski tjednik zbog krvavog noža i glave

ZAGREB – Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDŠ) i poslanik u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac izjavio je da će tužiti „Hrvatski tjednik“ koji je u poslednjem broju na naslovnoj strani prikazao Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu hrvatskog doktora Ivana Šretera, preneo je N1.

Na naslovnici stranici pisalo „Jeziva istina: Hoće li glavni državni odvjetnik nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera“.

„Mene da dovodi u vezu s ubistvom nekoga, da sam nekom dlaku s glave skinuo… to može samo naopak i bolestan um da uradi. Ovo je stvar zbog koje je moguće pokrenuti tužbu i budući da je utuživa tako će biti od mene tretirana. Oni koji misle da se mogu pozivati na satiru i raditi ovakve stvari, jednom za svaga će naučiti i suci i istražni organi razliku između te dvije stvari“, kazao je Pupovac u saboru komentaruišući naslovnu stranu „Hrvatskog tjednika“.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Radoslav Radović

    Možeš da tužiš ,ali Hrvate i Hrvatsku nemožeš promijeniti.Onaj ko sa Vatikanom ruča i večera nema ni svijesti ni savjesti,niti ima šanse da će je ikad imati.Biti će uvijek uz onoga ko se umjesto pravom i istinom koristi silom i lažima.Naše je da se držimo svijesti i savjesti i istinskih principa koji čine čovjeka,a ne monstruma,zlikovca i razbojnika i da ne dozvolimo da im ikad više budrmo žrtve, a da uvijek i vazda znamo šta su nam uradili i šta će ivijek uraditi ako im gazde omoguće i narede.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike