U trendu

Šarović čestitao novoj vlasti Crne Gore

B A NJ A L U K A – Predsednik Srske demokratske stranke (SDS) i šef kluba poslanika SDS i Partije demokratskog progresa u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović pozdravio je formiranje Skupštine Crne Gore, uz ocenu da je to još jedna snažna potvrda da se zajedništvom, voljom i trudom mogu napraviti nezamislivi pomaci.

On je lideru koalicije „Mir je naša nacija“ i predsedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsednika Skupštine Crne Gore.

„Vest o formiranju nove Skupštine Crne Gore je još jedna snažna potvrda da se zajedništvom, iskrenom voljom i trudom mogu
napraviti ogromni i donedavno nezamislivi pomaci, u borbi za pravdu i bolji život svih građana“, ističe se između ostalog u čestiki.

Posebna cestitka upućena je mandataru Zdravku Krivokapiću uz uverenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu.

„Za sve nas u regionu, koji delimo iste vrednosti slobode i prosperiteta svakog čoveka, vaše pobede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima“, stoji u čestiki Krivokapiću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.