U trendu

Skandal: Nudile masažu, pružale seksualne usluge

Zagrebačka policija osumnjičila je vlasnicu i upravnicu kozmetičkog salona da su prošle godine od proleća pod izgovorom pružanja masaže nudile seksualne usluge. U posao je bila uključena i 19-godišnja devojka, prenose hrvatski mediji.

Istraga je počela nakon što je policija operativnim radom posumnjala da 25-godišnja vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnja upravnica u prizemlju stambene zgrade u Savskoj ulici, pod izgovorom vođenja kozmetičkog salona za negu lica i tela omogućavale pružanje seksualnih usluga u zamenu za novčanu nadoknadu.

Utvrđeno je da su vlasnica i upravnica salona od aprila 2018. godine, putem oglasa nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža polne usluge.

Osumnjičena vlasnica i upravnica pritom su i same pružale usluge klijentima, utvrdila policija.

Njih policija tereti za krivično delo prostitucije, a 19-godišnjakinju prekršajno na osnovu Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

4 komentara
 1. AA ( americki alah)

  zasto bi vaginalna masaza bila zabranjena?

 2. FILIP

  Vec sam sit tih laznih moralista.Pa sta ako su vrsili masazu.Ako neko dodje radi usluga masaze,on najbolje zna koji deo tela mu je ukocen i samo masazom,moze da se opusti.Ostavite te ljude i zene,koji nam pruzaju nezaboravne trenutke uzivanja,da rade,pomazu drugima i uzgred,i oni zarade koji dinar(il kunu).Policija treba da juri mafijaske bande,koje postoje u svakoj Opstini u gradu.! Kamo srece,da salona za masazu u beogradu,ima koliko pekara i privatnih apoteka.

 3. Boko

  I , u čemu je problem!? Zar i to nije vrsta masaže😁 . Platiš i kažeš koji deo tela ti se ukočio- profesionalci osete…ti su najbolji …😉

 4. Anonimni

  Kao da je to neko iznenađenje da većina maserki i masera rade i ostalo, nakon masaže

Napišite komentar