U trendu

Snimci kolapsa: Kilometarske kolone na granici sa Grčkom (foto, video)

Na društvenim mrežama objavljeni snimci kolona dugih 11 kilometra na grčkoj granici, jer je prethodno najavljeno da će u Grčku od danas moći da uđu turisti.

Guzva na Kulata

Momentalno kolona od 10 km na Kulata u Bugarska .Za Turiste iz Srbije granica se otvara od veceras Po moje informacije.Evzoni nazalost ostaje zatvorena do 1 jul Sretno svima Pa druzimo se u jul 😉

Gepostet von Vila Stefani/Apartmani-Star Dojran am Montag, 15. Juni 2020

Iz Bugarske u Grčku mogu da uđu samo državljani EU, a granica između dve zemlje otvorena je tačno u 11 sati, saopštila je danas bugarska Granična policija.

Kako se navodi, od ranog jutra na bugarsko-grčkoj granici formirala se dugačka kolona automobila, i oko podneva je bila dugačka nekoliko kilometara, a putnici su državljani Bugarske, Rumunije, Nemačke i drugih evropskih zemalja.

Kolona na Kulata ulaz iz Bugarske u Grčku 11 kilometara..

Gepostet von Sasa Talicni Markovic am Montag, 15. Juni 2020

Podsetimo, Grčka je 29. maja saopštila da od 15. juna otvara svoje granice za 29 zemalja članica EU i države koje nisu članice Unije.

Među tim zemljama našla se i Srbija, pa je najavljeno da građani Srbije neće morati da imaju urađen test na kovid 19 ako putuju u tu zemlju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.