U trendu

Učenik nokautirao pijanog profesora na maturskoj večeri (video)

Profesor fizičkog vaspitanja Obrtničke škole sinoć u Hrvatskoj je teško pretučen na maturskoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina, kada se, kako prenose hrvatski mediji, potukao sa učenikom.

https://youtu.be/WlnqwEef-B4

Informacije o razlogu tuče su različite. Retki kažu kako se profesor samo zabavljao sa svojim učenicima i da mu je neko drugi skinuo majicu, više je onih koji tvrde da je skinuo sam.

Kako se u učeničkim kuloarima moglo čuti, profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku meru – “bio je napadan, skidao se i bio vrlo degutantan i nametljiv”.

– Profesor je popio i počeo je da skida majicu. Već je nekoliko puta pao pre toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli da snimaju, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, ali on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio da vrati pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a posle toga su se učenici međusobno napolju potukli, dok je povređeni profesor krvav sedeo na klupi i čekao Hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svesti s obzirom na to koliko je bio pijan – rekao je jedan očevidac, a prenose regionalni mediji.

Prema svedočenju maturanata, učenik se posle svega vratio do profesora i izvinio mu se, ali on zbog alkohola nije ništa čuo, a kamoli razumeo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.