U trendu

Užasne scene nasilja zgrozile region (uznemirujući snimak)

Jeziv video snimak nasilja na životinjama proširio se tokom vikenda društvenim mrežama i zgrozio korisnike interneta širom regiona.

Kako prenosi Radio Sarajevo, video-snimak je nastao u Bosanskoj Dubici, a na njemu se vidi kako jedna majka, navodno medicinska sestra A. L., pred očima svog deteta, obesila psa lutalicu. Snimak je na svom profilu na Fejsbuku, objavio D. A.

https://www.facebook.com/dragangidra.arsenic/posts/2659808150701395

Prema njegovim rečima, snimak je nastao u nedelju oko 17 časova.

„A. L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog deteta. U videu možete videti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi.

Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog deteta“, napisao je on na svom profilu na Fejsbuku, uz postavljen snimak.

Kako je preneo Radio Sarajevo, brojni građani BiH bili su šokirani snimkom, a neki su se pitali i „dragi ljudi, gde mi ovo živimo“.

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah izašla na mesto pogubljenja psa i protiv žene će biti podneta krivična prijava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)