U trendu

Koštunica: Želim pomoć policije, proganja me žena manijak!

Nekadašnji predsednik SRJ i lider DSS-a Vojislav Koštunica otkrio je da ga u poslednje dve godine proganja jedna žena sa Dorćola po imenu Ljiljana i da će zbog toga tražiti intervenciju policije.

„Policija je obećala da će da prestane, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi. Pre godinu-dve na njenom Fejsbuk profilu se pojavila ta priča. Na sve moguće načine sam pokušao to da zaustavim. Pošto se radi o nekoj vrsti kriminala preko Fejsbuka,  razgovarao sam s policijom da je upozori da prestane s tim maltretiranjem. Ženu uopšte ni ne znam i, kao što vidite, nigde nema zajedničkih slika. Istina je da su me pratile sve moguće političke izmišljotine i sada kada sam se povukao, stalo mi je do mira. Tražiću intervenciju policije“ , rekao je Koštunica za Kurir.

On kaže da je proganjanje išlo do te mere da je ona došla na njegova vrata.

„Jednom je pokušala da dođe kod mene, ali sam ja to izbegao rekavši da nisam u Beogradu. Žena nije u redu, razgovarao sam sa psihijatrima, rekli su to isto. Došla je nekako i do mog broja telefona. Onda sam zvao čoveka iz MUP i rekao da ne tražim nikakve privilegije, ali neka to prestane. Razgovarali su s njom, obećala je da će da se smiri, ali eto, vidite.

Izvesna Ljiljana promenila je na Fejsbuk profilu prezime u Koštunica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.