najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na putevima danas smanjena vidljivost

Auto-moto savez Srbije upozorava danas na smanjenu vidljivost na putevima zbog kiše, sumaglice, niske oblačnosti i magle, posebno u prepodnevnim satima.
 
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Od 7. do 10. oktobra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj sobraćajnoj traci na autoputu Beograd – Niš od petlje “Vodanj” do petlje “Dobanovci”.

Zbog radova na na petlji Čantavir – Bačka Topola od 1. do 10. oktobra na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica – Novi Sad, pa se saobraćaj preusmerava u brzu preticajnu traku suprotnog smera.

Od 1. do 12. oktobra potpuno je obustavljen saobraćaj na deonici Golubinci – Putinci na ukrštaju sa prugom Beograd – Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na obnovi pruge.

Na državnom putu I B reda broj 27, na deonici od Zavlake 2-Pričevići, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na državnom putu I B reda broj 27, deonica Aranđelovac 4 (Orašac) – Krćevac od 5. do 10. oktobra biće obustavljen saobraćaj u vremenu od od 14 do 17 časova.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike