U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 8. januar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 8. januar pišu o tome da je vrh Srpske napredne stranke za vanredne parlamentarne izbore, o koncesiji za Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu, o proslavi Božića i o planiranim napadima na svetinje na Kosovu.

ALO – Pod naslovom „Vučića napali zbog Badnjaka“, list navodi da predstavnicima opozicije smeta proslava Božića u Predsedništvu.

BLIC – „Marjanovići kriju tajnu, ne žele ni da svedoče“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. List pod naslovom „Da je više vernika, bilo bi više ljubavi“ piše da je pevačica Svetlana Ražnatović bila u beogradskom Hramu Svetog Save za Božić. List na naslovnoj strani najavljuje tekst o koncesiji za Aerodrom u Beogradu pod naslovom „Pola milijarde od aerodroma“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Albanci spremali udare na svetinje“, list navodi da su sprečeni napadi na manastire na Kosovu. List piše i da je „vrh SNS za vanredne izbore“. „Tesli cena 10 puta veća“, o davanju u koncesiju Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu.

DANAS – „Evropa nam je sve dalja, iako proces integracija ide“, kaže za list lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović. Pod naslovom „Skup u jednom gradu gde ne vlada SNS“, list piše da će se bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas, lideri Pokreta slobodnih gradjana i Narodne stranke, Saša Janković i Vuk Jeremić sastati u Šapcu s liderom stranke Zajedno za Srbiju Nebojšom Zelenovićem. „Državi 417 miliona, gradjanima 84 miliona evra za aerodrom“, piše list o koncesionom ugovoru.

KURIR – List istražuje „Šta nam donosi koncesija za aerodrom“, a o misteriznoj smrti naučnika Nikole Tesle piše pod naslovom „Teslu ubio Hitlerov specijalac“.

POLITIKA – „Poseta Lavrova u godini diplomatskih jubileja“, list piše o nekoliko jubileja koje će diplomatija Srbije obeležiti ove godine. „Za opstanak je bitan razvoj svakog sela“, za list kaže predsednik Opštine Gračanica Srdjan Popović. List piše i da je „CIA pratila i vremensku prognozu za Srbiju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ujedinimo se braćo pravoslavci“, o božićnoj čestitki predsednika Rusije Vladimira Putina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.