U trendu

Naslovna strana za utorak, 23. januar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak pišu o istrazi ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, još jednoj smrti od malih boginja u Srbiji, o predlogu za izmenu dela Ustava Srbije o pravosudju.

ALO  –  „Porodilja u Nišu umrla od morbila – Ministar Lončar ponovo apelovao na gradjane da se vakcinišu“, piše list. „Čast je pomoći Srbima na Kosmetu“ kaže fudbaler Dejan Stanković.

BLIC  –  „Šest vladika traži hitan sabor i stav SPC o Kosovu“, piše list. „Porodilja (21) preminula od boginja“, o smrti u Nišu. „Priština obećala izveštaj o istrazi ubistva Olivera Ivanovića“, o istrazi ubistva Olivera Ivanovića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Poslanici gube pravo da biraju sudije“ piše o pdlogu za promenu Ustava. „Porodilja preminula od boginja“, prenosi list iz Niša.

DANAS  –  „Djurićeva kancelarija krije vrednost javnih nabavki“, u okviru poslova u vezi s Kosovom. Pod naslovom „Djilasova lista Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju“ list piše o kampanji za martovske izbore.

INFORMER  –  Radi istrage ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića list piše da „Srpska policija mora na Kosovo“. „Lakat me opet boli“ o eliminaciji tenisera Novaka Djokovića sa Australijan opena. List piše i da će ova zima u Srbiji biti blaga.

KURIR  –  List tvrdi da otkriva „svedoka atentata“ na Olivera Ivanovića, ubijenog prošle nedelje u severnom delu Kosovske Mitrovice. „Porodilja umrla od malih boginja“ list piše o smrti u Nišu.

POLITIKA  –  List piše da „Rusija i SAD ignorišu Kurde“. „Narkotički i mutageni otrovi u obrenovačkom otpadu“, o otpadu koji je bio zakopan. List o najavljenim radovima na Trgu Republike u Beogradu: „Do leta ‘Staklenac’ razbijaju u parmaparčad“.

SRPSKI TELEGRAF  –  Posle poraza Djokovića na otvorenom prvenstvu Australije: „Novak napušta tenis?“. Ministar Srbije Rasim Ljajić govori o pevačici Svetlani Ražnatović: „Istina o Ceci i zemuncima u zatvoru“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar