U trendu

Naslovne strane za petak, 1. novembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za 1. novembar, na naslovnim stranama pišu o navodima da je predsednik beogradske Opštine Stari grad Marko Bastać tukao kuma zbog spora oko novca, najavljuju otvaranje renovirane zgrade „Palate pravde“ u Beogradu, pišu i o planiranoj selidbi službi državnog vrha u Palatu Srbija, kao i o pogibiji dvoje turskih radnika na gradilištu u Čortanovcima.

ALO  –  „Rodjena braća poginula na gradilištu“ o pogibiji dvojice turskih radnika na gradilištu u Čortanovcima.

BLIC  –  „Predsedništvo i Vlada sele se u Palatu Srbija“, najavljuje list. „Makron se ne protivi članstvu Srbije u EU“, o izjavi ambasadora Francuske u Srbiji Žan-Luj Falkoni o planu predsednika te države Emanuela Makrona.

VEČERNJE NOVOSTI  –  NATO želi da zakoči isporuku ‘pancira’?“, o navodima da su za vreme vežbe Srbije i Rusije dva izvidjačka aviona alijanse neprekidno letela duž Drine. „Bastać me je vezao i tukao devet sati“, kaže kum Marka Bastaća.

DANAS  –  „Za smrt stotinu radnika niko nije odgovarao“, o tragedijama na gradilištima Srbije. „Za sada bez novog formata razgovora vlasti i opozicije“, o susretu Predsednice Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanje Fajon sa liderima Saveza za Srbiju.

INFORMER  –  „Marko Bastać me tukao i stavljao mi kesu na glavu“ list prenosi  navode da je predsednik beogradske Opštine Stari grad Marko Bastać tukao kuma zbog spora oko novca. „Od ponedeljka opet +20“ o produženom Miholjskom letu u Srbiji.

KURIR  –  „Od danas obavezne zimske gume, kazne do 20.000“ o tome da su od 1. novembra obavezne zimske gume za motorna vozila.

POLITIKA  –  „Od početka godine 17 radnika stradalo na gradilištima“ u Srbiji. „Porez na donacije kao kazna za humanost“, o sanitetskom vozilu koje je poklonio Milomir Glavčić iz Kanade i na njega platio porez 7.000 evra.

SRPSKI TELEGRAF   –  „Moj kum Bastać me tukao jer mu nisam dao pare od reketa. Šok svedočenje Lazara Lešnjaka, bivšeg člana Veća opštine Stari grad“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.