U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 27. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o predstojećem toplotnom talasu, sukobu bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašanjih poslova Dijane Hrkalović i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, a bave se ekonomskim i sportskim temama.

ALO – U tekstu „Srbi zarobljeni na aerodromima“ list piše o kašnjenju i otkazivanju letova širom Evrope.

BLIC – „Kako preživeti deset dana „pakla“ na 35 + stepeni“, o tropskom talasu koji stiže iz Afrike. „Najveće gužve za psihologe, logopede i biohemičare“, o prijemnim ispitima na fakultetima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Naš put je EU ali se uzdamo u naše snage“, izjava je predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Danas po vaučere od 15.000 dinara“, o podsticajnoj meri za domaći turizam.

DANAS – „U Srbiji je na delu ravnoteža straha“, o tome kako diplomate vide sukob ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović. „Goran Vesić je u kampanji za ministra kulture, a pripali bi mu i mediji“, o saznanjima u vezi sa budućim angažmanom donedavnog zamenika gradonačelnika Beograda.

INFORMER – O hapšenjima u Vojsci Srbije „Pokrali milione, pa to knjižili kao vojnu tajnu“. „Kako da se prijavite, kad dobijate novac, gde možete da letujete“ o vaučerima za letovanje u Srbiji.

KURIR – Sa otvaranja aerodroma u Kruševcu, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ponosan sam na to koliko se Srbija promenila“. „Zabrana abortusa gura SAD u gradjanski rat“ o protestima širom Amerike koje je izazvala odluka Vrhovnog suda.

NOVA – „Dijanina prijava protiv Stefanovića dokaz da gledamo izrežirani rijaliti“, o sukobu bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, „Putnici iz Srbije zarobljenim po aerodromima u Evropi“, o kolapsu aviosaobraćaja.

POLITIKA – „Auto put do Kruševca do kraja godine“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rasinskom okrugu.“Djoković želi da dostigne Samprasa“, o početku teniskog turnira u Vimbldonu.

SRPSKI TELEGRAF – „Vrh policije krijumčari cigarete iz Crne Gore“, o zapleni tovara od 50 tona cigareta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.