U trendu

Naslovne strane za sredu, 6. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o ujedinjenju demokrata, o istrazi i aferi koja prati predsednika beogradske opštine Stari grad Marka Bastaća, o ekološkim temama i o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

ALO  –  „Preokret na sudjenju- Jelenu je ubio Dragoje iz Priboja“, piše list. Crveno beli večeras dočekuju Totenhem- „Englezi u panici: Ne provocirajte Srbe!“

BLIC  –  O tome da će se tri stranke demokratske orijentacije stopiti u jednu, list piše pod naslovom „DS se ujedinjuje do 15. decembra“. „Policija u opštini, istražuju Bastaća“, o navodima o korupciji koji su izneti u javnost protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća. O ekološkoj akciji tog lista u Ovčar Banji „Očišćeno jezero na srpskoj Svetoj gori“. O sudjenju za ubistvo pevačice „Marjanović promenio iskaz pred sudijom“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Amerikanac dolazi da nam preti sankcijama“, list piše da u petak u Beograd stiže zvaničnik američkog Stejt departmenta i da će tema njegovih razgovora biti moguće uvodjenje sankcija Srbiji zbog vojne saradnje Beograda i Moskve. „Uklanjaju otrovni otpad iz fabrike“, list piše da će biti dekontaminirane četiri od 14 industrijskih lokacija, i to „Zorka“, „Viskoza“, „Župa“ i „FOM“. O početku sudjenja za ubistvo pevačice list prenosi iskaz okrivljenog supruga Zorana Marjanovića: „Jelenu je ubio neki psihopata“.

DANAS  –  „Otkud u skladištu policije oružje privatne firme GIM“, naslov je teksta o pitanjima poslanice Marinike Tepić upućenim javno predsedniku Srbije, ministru unutrašnjih poslova i tužilaštvu. O nabavci novog sistema bezbednosti MUP „Za 2.000 kamera dajemo 13 miliona evra“.

INFORMER  –  Bivši ruski premijer tvrdi da su generali oko Jeljcina stopirali pomoć Srbiji. „Stepašin: Najveća greška Rusije to što Srbiji 1999. nije dala S -300“.

KURIR  –  Na naslovnoj strani samo jedna tema – „Ultraekskluzivno – pismo iz Švajcarske koje rešava misteriju zločina u Borči“.

POLITIKA  –  „Vučić meri snagu koalicionih partnera“ – list analizira političku scenu u Srbiji. Povodom vesti da je u podgoričkom Hramu Hristovog vaskrsenja krštena transrodna osoba „Svete tajne i za transrodne osobe“. O sudjenju za ubistvo pevačice „Zoran Marjanović: Nema večeri da ne razmišljam ko je zverski ubio Jelenu“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Hoće da sruše Vučića – Opozicija kod Palmera po instrukcije“. List prenosi: „Šok na sudjenju Marjanovića – sudu stiglo pismo koje otkriva sve o ubistvu pevačice. Ubio je bisnismen Dragoje iz Priboja.“

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.