U trendu

Naslovne strane za utorak 24. avgust 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 24. avgust 2021. godinenajviše pažnje posvetili su vesti da je glumac i režiser Dragan Bjelogrlić zadržan u pritvoru pošto je pretukao režisera Predraga Antonijevića u Nišu, a pišu i o kovidu i politici.

ALO – Intervju sa direktorkom kovid bolnice u Batajnici Tatjanom Adžić Vukičević „Dva od tri pacijenta moraju na kiseonik“.

BLIC – O tome da Krizni štab na novoj sednici treba da donese nove protivepidemijske restrikcije „Djaci u klupama, nove mere za utakmice i koncerte“. List piše i o dešavanjima povodom ustoličenja Joanikija na Cetinju „Mitropolija je jedina narodna crkva u Crnoj Gori“. O incidentu u Nišu „Bjelogrlić pretukao Antonijevića“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o incidentu u hotelu „Ambasador“ u Nišu „Bjelogrlić tukao Gagu i završio u pritvoru“. O aktivnostima ministarke za ljudska prava i društveni dijalog Gordane Čomić „Ministarka gradi naciju Vojvodjanin“.

DANAS – O tenzijama uoči ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog SPC Joanikija 5. septembra „Vučić bi na Cetinje, ali ga brinu Milo i zapad“. O reagovanjima na objavljivanje fotografije ministra Aleksandra Vulina sa osudjivanim vodjom navijača FK Rad „Vlast je fascinirana siledžijama i kriminalcima“.

INFORMER – O napadu reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića na režisera Predraga Antonijevića „Jezivo, Bjelogrlić pretukao Gagu“.

KURIR – List prenosi izjavu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića „Spreman sam da dodjem na Dodikovo mesto“. O incidentu i tuči u Nišu, i sukobu dvojice filmskih umetika Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića list piše pod naslovom „Pomračenje uma“.

POLITIKA – „Može li opozicija da se postroji u jednu kolonu“, analizira list. O novim merama protiv korone „Manje novca za medicinare koji se nisu vakcinisali“.

SRPSKI TELEGRAF – O slučaju u hotelu „Ambasador“ u Nišu list zaključuje: „Bjela pijan i drogiran pretukao Antonijevića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.