U trendu

Nikodijević novi predsednik beogradskih socijalista

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević izabran je danas za predsednika beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS). 

Nikodijević je izabran na predlog lidera socijalista Ivice Dačića a na poziciji predsednika beogradskog odbora zameniće Aleksandra Antića, koji je nedavno izabran za zamenika predsednika SPS-a.

Obraćajući se prisutnima na izbornoj konferenciji gradske organizacije SPS-a, Nikodijević je kazao kako veruje da će socijalisti na narednim izborima u Beogradu „kad god oni budu održani“, osvojiti 200.000 glasova.

Doskorašnji predsednik beogradskih socijalista Aleksandar Antić kazao je da će i novo rukovodstvo socijalista u glavnom gradu nastaviti sa pružanjem podrške prvenstveno najugroženijim gradjanima.

Lider socijalista Ivica Dačić istakao je na konferenciji beogradskog odbora SPS-a da se stranka sprema za lokalne i pokrajinske izbore i da socijalisti žele da gradjanima ponude realnu politiku i da sprovedu to što obećaju.

Dačić je pozvao sve u SPS-u na jedinstvo i da po strani ostave unutrastranačka i medjustranačka sukobljavanja.

Pored Dačića, izbornoj konferenciji beogradskog odbora SPS-a prisustvovali su najviši funkcioneri stranke, medju kojima i Branko Ružić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.