U trendu

Ovo su dobitnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Da li ste vi među njima?

U poslednjem, četvrtom kolu izvlačenja koverata u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ u direktnom prenosu RTS-a večeras su izvučeni dobitnici dva stana – Vesna Burgić iz Blaca i Vladimir Vidosavljević iz Beograda.

Vesna Burgić iz Blaca je osvojila stan u naselju „Beograd na vodi“, a Vladimir Vidosavljević iz Beograda je dobio stan u naselju „Stepa Stepanović“.

Izvučeni su i dobitnici 14 automobila marke Fiat 500L, kao i putovanja u Pariz, Grčku i Njujork.

Dobitnici automobila Fiat 500 L su Beograđani Bojana Cvitkovac, Biljana Glišić i Sima Đurković, kao i Manojlo Đukić iz Leštana, Violeta Marčetić iz Bačke Topole, Ivan Živić iz Pirota i Sanja Mijailović iz Kragujevca.

Fiat 500 L su dobili i Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, Slavica Petković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Rudinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

Dobitnici putovanja u Grčku su Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Stevanović Aleksandar iz Jagodine i Milovan Krivokapić sa Novog Beograda.

Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojević iz Rakovice i Predrag Đordević iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.