U trendu

Prevrnulo se vozilo u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu

U Ulici Dimitrija Tucovića kod broja 99 u Beogradu jutros oko 7 časova prevrnulo se vozilo, a ekipa Hitne pomoći uputila se na mesto nezgode, rečeno je u toj službi.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je prijavljeno da su osobe koje su učestvovale u saobraćajnoj nezgodi lakše povredjene, ali da se još uvek ne zna koliko osoba.

U udesu koji se dogodio sinoć oko 22.40 na Novom Beogradu na isključenju prema Novosadskom autoputu lakše su povredjeni muškarac i žena zbog čega su prevezeni na Vojno-medicinsku akademiju, trudnica koja je vožena na ginekologiju u Zemunsku bolnicu, kao i dvoje dece od 13 i 14 godina koji su prebačeni u Tiršovu.

Na Gazeli iz pravca Bulevara vojvode Mišića oko 21.20 dogodio se udes u kojem je muškarac (57) zadobio istegnuće vrata i odbio je transport posle ukazane pomoći, dok je nešto posle 19 časova u Ulici Atanasije Pulje u Zemunu dete (14) palo s motora i povredilo koleno zbog čega je prevezen u Tiršovu.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je tokom noći 121 put, od čega je 19 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.