U trendu

Saobraćaj umerenog intenziteta, magla kod Požege, Niša, Vranja

Saobraćaj je jutros umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja, a poseban oprez je potreban zbog jakih bočnih udara vetra i nanosa lišća na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na području Požege, Niša, Leskovca i Vranja. 

Prema poslednjim podacima Uprave granične Policije RS, zadržavanje putničkih
vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta. 

Od danas do 31. oktobra na autoputu od Beograda do Šida u oba smera radnici će kositi travu na bankinama u srednjem pojasu. Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na deonici autoputa Subotica – Novi Sad, posle naplatne stanice Sever u toku je obnova nadvožnjaka, a očekuje se da radovi budu završeni do četvrtka 15. oktobra.

Na deonici autoputa Grdelica – Caričina dolina zbog radova je na snazi ograničeno kretanje vozila, a do 15. oktobra trebalo bi da bude završeno asfaltiranje kolovoza na naplatnoj rampi Stara Pazova.

Od 8. oktobra, zbog izgradnje južnog kraka Koridora 10 i radova na obnovi mosta kod Predejana saobraćaj se odvija levom kolovoznom stranom uz naizmenično propuštanje vozila, a izmene u režimu saobraćaja trebalo bi da budu ukinute do 5. novembra.

Na deonici Koridora 10 Vladičin Han – Vranje, između Poloma i Prevalca, do 15. novembra saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu koja je paralelna sa autoputem. Preusmeravanje važi za sva vozila, bez ograničenja.

Od 29. septembra u toku su i radovi na postavljanju signalizacije za bicikliste na trasi Gvozdena zavesa kroz Srbiju, od Kelebije, preko Novog Sada, Beograda, Kovina, Velikog Gradišta, Kladova, Knjaževca do prelaza Gradina na srpsko-bugarskoj granici.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike