U trendu

Sedmoro povredjeno u udesima u Beogradu, devojka pala sa zgrade

U pet saobraćajnih nezgoda protekle noći u Beogradu povredjeno je sedam osoba, dok je jedna devojka povredjena pri padu sa petog sprata zgrade u Požeškoj ulici, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta rekla je da devojka (27) nije imala vidljive povrede posle pada, ali da je prevezena u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi u Bečmenu oko 19.50 lakše su povredjeni muškarac i žena, dok je trogodišnja devojčica zadobila teške povrede i bez svesti prevezena u reanimaciju u Urgentni centar.

Motociklista (34) je oko 23.00 lakše povredjen u Makenzijevoj ulici kada je udario u kombi, dok je u saobraćajnoj nezgodi oko 22.30 na putu za Trešnju kod Ripnja povredjen mladić (19).

Pešak, muškarac od 50 godina, lakše je povredjen oko jedan sat posle ponoći u Krnjači, dok su dva muškaraca lakše povredjena u saobraćajnoj nezgodi nešto pre ponoći u Boljevcima.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 102 puta od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.