U trendu

Sneg u Beogradu čiste i komunalni milicajci

BEOGRAD – U Beogradu je na čišćenju i uklanjanju snega, zajedno sa ekipama gradskih komunalnih preduzeća, angažovana i Komunalna milicija Grada Beograda.

Načelnik Komunalne milicije Ivan Divac rekao je da su na teren izašle sve raspoložive patrole i da se sneg čisti na lokacijama koje su sugrađanima od velikog značaja.

Naveo je da komunalni milicajci sneg uklanjaju ispred Kliničkog centra Srbije, Instituta za onkologiju, Instituta za majku i dete i KBC „Dragiša Mišović“ i dodao da se ove godine taj posao obavlja i ispred kovid ambulanti, te da će komunalni milicajci na čišćenju snega biti angažovani onoliko koliko to vremenske prilike budu zahtevale. „Naš prioritet je da u svakom trenutku budemo na usluzi sugrađanima i da pored redovnih aktivnosti koje su predviđene zakonskim i podzakonskim aktima budemo i servis Beograđana i pružimo im pomoć uvek kada im je to potrebno“, rekao je Divac, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Precizirao je da je na terenu deset ekipa Komunalne milicije koje po potrebi menjaju lokacije i naglasio da će biti na raspolaganju i narednih dana ukoliko bude bilo potrebe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.