U trendu

Tragedija u Srpskoj Crnji: Otac se izbo nožem posle smrti devetomesečnog sina

Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje izbo se nožem više od 15 puta ispred Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomesečni sin.

Kako prenose domaći mediji, on je u ovu ustanovu došao u petak uveče sa medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje koja je u bolnicu dovela njegovu bolesnu bebu, koja je, po svemu sudeći, preminula na putu do bolnice.

Filip se trenutno nalazi na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

U ovu ustanovu dovežena je beba koja je prestala da diše, pokušana je reanimacija, ali nije uspela, a onda se otac deteta izbo nožem na vratima bolnice. Lekari su odmah ukazali pomoć povređenom čoveku i uputili ga na delje lečenje u Sremsku Kamenicu.

– Telo deteta poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicine u Novi Sad da bi se utvrdio uzrok smrti. Otac deteta se sam povredio nožem kada je saznao da je dete preminulo i hitno je transportovan na lečenje u Sremsku Kamenicu. Ispitujemo dalje okolnosti ovog događaja – rekli su medijima u PU Kikinda.

3 komentara
  1. Xonpe

    Bbambi,5 Bambija za tvoj komentar i gluposti koje si nalupetao.

  2. bambi

    Kako te nije sramota tako nesto da komentarises? Na osnovu cega si ti zakljucio da je otac nosio noz? Drugo, kako te nije sramota da se poigravas sa bolom i tugom jednog roditelja za svoje dete? Kakve veze ima ovakav cin sa mentalno zaostalom osobom? Da li znas samo koliko je roditelja umrlo za svojom decom ili koliko je dece umrlo za svojim roditeljima samo od bola i tuge? Ne znam ko si. Pretpostavljam da si zensko koja ce na sve moguce nacine da izdize zene i da ih brani sa akcijom Nasilje prema zenama i sa druge strane da satanizuje oca. Sram da te bude, da malo dostojanstva nemas u ovakvom trenutku. Da ne mozes da saosecas malo sa bolom. Da se uzdrzis od ovakvih komentara. Glumis nekog detektiva i kazes da te je zao deteta. Tebe nije zao nikoga. Sram da te bude. Dobro nisi rekao kada teniseri lome reket, psuju, deru se, urlaju i to zbog loptice, da su mentalno poremeceni. Sram da te bude.

  3. Xonpe

    Ajd’ malo da razmislimo.Kkav je to otac koji nosi nož sa sobom pa se izbode ispred bolnice,pa još i ostane živ???Žao mi je tog deteta,ali otac mora da je mentalno zaostala ili poremećena osoba čim izvodi ovakve gluposti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike