U trendu

U subotu u nagradnoj igri 'Uzmi račun i pobedi' stan u Novom Sadu i 12 automobila

Treće izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće u subotu, 17. marta u 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, najavila je danas Vlada Srbije koja to organizuje.

Nagrade su dvoiposobni, „dupleks stan“ od 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila „fijat 500L“ i 20 robnih vaučera.

U izvlačenju učestvuju svi koverti s fiskalnim računima i potvrdama o plaćanju platnom karticom (slipovi) koje 16. marta stignu na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena, odnosno do termina predvidjenih za pražnjenje poštanskih sandučića.

Koverti koje ne budu izvučeni ili stignu posle 16. marta, učestvovaće u narednim izvlačenjima.

U prvom krugu ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koji traje od 3. do 31. marta biće još jedno izvlačenje – 24. marta.

Pravo učešća u toj nagradnoj igri imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili „slipova“ izdatih od 1. januara ove godine na iznos od bar 100 dinara.

„Slipovi“ i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom „Uzmi račun i pobedi 2018“, a poštarina se ne plaća.

Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama „Saveza za fer konkurenciju“, prošle godine je poslato više od 85 miliona računa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.