U trendu

Becic: Moze da se promeni misljenje, ali onda se ide na izbore

BERANE – Predsednik Demokratske Crne Gora Aleksa Bečić poručio je večeras sa protesta u Beranama protiv formiranja manjinske vlade, da tamo gde se ne čuva reč nema budućnosti, kao i da političari mogu da promene mišljenje, ali da se onda ide na izbore.

On je istakao da jedna, dve ili tri pobede nisu dovoljne i da svaka naredna mora da bude sve jača i ubedljivija.

Izrazio je uverenje da će Beranci znati da na predstojećim lokalnim izborima izaberu i pokažu ono što su i do sada, da će odbraniti slobodu.

Kako je rekao, problem nisu sujete, već izdaja.

Dodao je da “oni koji žele da prave manjisku vladu imaju od prvog dana ponudu Demokrata na dogovor, samo treba da kažu da neće sa DPS-om”, prenosi RTCG.

„Međutim, nema odgovora, jer su namere jasne. Na svim ovim dosadašnjim protestima u razgovoru sa ljudima, ne mogu da nađem ni jednog birača SNP-a koji je dao glas za vraćanje DPS-a na vlast. Njihovi birači nisu glasali da njihovih pet poslanika pravi vlast sa DPS-om. Međutim, rukovodstvu SNP-a trebaju meseci da odluči da li treba da poštuje volju svojih birača ili ne“, kazao je Bečić.

Kako prenosi Portal Berane onlajn, na kružnom toku u centru grada organizovana je bakljada koja je najavila večerašnji skup, a prisustvo su najavili i ministri Jakov Milatović i Milojko Spajić.

Građani su se okupili na platou ispred zgrade Opštine Berane, a nakon govora su se uputili u šetnju ulicama grada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.